Kezdő túrák : Pilis hegység panorámája ❤️ 2024 július 15. Hétfő

Hozzáadom a naptáramhoz

Date and Time:

2024.07.15. 07:20 - 15:39

Túra helyszíne:

Magyarország, Pilis-hegység ❤️

Megosztom

Description

 

Kezdő túrák : Pilis hegység panorámája ❤️ 2024 július 15. Hétfő

 


Hétfői túrákat kezdő túrázóknak találtuk ki, akik szeretnék magukat kipróbálni, szeretnének bele kóstolni a természetjárás világába. A szokásosnál kevesebb távolságra, szintemelkedésre, nehézségre lehet számítani. Azoknak is ajánljuk a hétfői túrákat akik szeretnek kis létszámú csoportban túrázni, ami így még barátibb hangulatot ad a napnak.

Hétfői eseményeinken a maximum létszám 9 fő, de már egy túrázóval is elindulunk.
Gyertek velünk hétfőnként túrázni és ismerkedjetek meg a természetjárás élményével.
Várunk Benneteket sok szeretettel 🥰


-A friss, tiszta levegő, fantasztikus illatok és a színpompás zöld lombkoronák elbűvölnek mindenkit. A gyönyörű erdőkben sétálva csodálatos panorámában lehet részed.

-Fedezd fel a Pilis lenyűgöző túraútvonalait, amelyek a minden szinten tapasztalt és kezdő túrázók számára is élményt  jelentenek.

-Ha fotós vagy, ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Az zöld színek különböző árnyalatai és a Pilis sziklás vidéke kiváló témákat kínál.

-Gyere és élvezd a Pilis-hegység békéjét és szépségét, melyet sosem fogsz elfelejteni. Jöjj velünk és hagyd, hogy a Pilis-hegység varázsa magával ragadjon!

___________________________________

Útvonalunk : Két-Bükkfa-nyereg – Fekete-kő ( Kilátópont ) – Pilis-nyereg – Kétágú-hegy ( 520 m ) – Öreg-szírt ( Kilátópont ) – Fekete-hegyi kulcsosház ( Kilátópont ) – Pilisszentlélek ( Teca kocsmája ) 

___________________________________

A túra kutyabarát ha van kedvenced akkor Őt is hozd magaddal ❤️ Kutyusodat a szabályokat tartva, pórázon tudod kísérni a túra ideje alatt.

______________________________

Szükséges felszerelés :

—-

túrabakancs ,esőkabát , időjárásnak megfelelő öltözet 2  liter ivóvíz ,szendvics ,gyümölcs  ,ha van és igényled akkor túrabot, napvédő krém, sapka / fejkendő a napszúrás ellen

______________________________

A TÚRÁBAN VAN SZINTEMELKEDÉS 316 MÉTER ÖSSZESEN  AMI AZT JELENTI, HOGY ENNYI EMELKEDŐ VÁR RÁNK.

______________________________

Ha kérdésed van a túrával kapcsolatban a Túrázás oldalon választhatsz az elérhetőségeink közül vagy ezen a számon is elérsz minket.

Túravezető : Illésy Csaba : 06 30 636 29 51 vagy írj e-mailt a

http://www.turazas-turazas.hu oldalra.

______________________________


(1) Találkozó ideje és helye  : 2024, július 15-én  HÉTFŐN, Pomáz autóbusz-állomáson a 860-as járat megállójában 07:20-kor. Buszunk 07:35-kor indul. Buszjegy ára 500 Ft. amit csak KÉSZPÉNZZEL lehet fizetni a sofőrnél.

—-

A TÚRA NEM KÖRTÚRA !!!

—-


(2) Táv  :  11,6 km

 


(3) Túra ideje : 5 – 6  óra ami lehet hosszabb és rövidebb is a csapat tempótól függően.

 


(4) Nehézségi szint : 3-as

 


(5) Szintemelkedés  : 316  méter

 


(6) Érkezés helye és ideje : Nyugati-pályaudvarra 15:40-re. Pilisszentlélekről a buszjegy ára 450 Ft / fő amit csak KÉSZPÉNZBEN lehet fizetni a sofőrnél. Vonatjegy ára Esztergomból – Nyugati-pályaudvarig 1120 Ft / fő. Ha lekéssük a vonatot akkor a Nyugati-pályudvarra érkezés 16:09-re fog történni.

 


( 7)  Túra ára az étkezést útiköltséget és egyéb programra való belépést nem tartalmazza.

 

 

(8) Túra ára tartalmazza : túratervezés ,túravezetés , költségét

 


(9) A program változás jogát fenntartom.

 


(10) Részvétei díj befizetése után küldjük az elektronikus számlát.

 

 

 

( 11 ) MÁR  OTP  SZÉP  KÁRTYÁVAL  IS  TUDSZ  FIZETNI  A  TÚRÁKÉRT / ESEMÉNYEKÉRT. RÉSZLETEK  A  LINKRE  KATTINTVA  ÉRHETŐK  EL .

https://turazas-turazas.hu/szepkartya/

 

 

(12) TÚRÁZÁS TÚRABÉRLETEI MÁR ELÉRHETŐK, AMIVEL KEDVEZMÉNYT ÉS KUPONT IS KAPSZ  🥰  EZEKET BÁRMELYIK EGYNAPOS TÚRÁN  FELTUDOD HASZNÁLNI, LEGYEN HÉTVÉGI VAGY HÉTKÖZNAPI TÚRA. ( MÁR HÉTFŐN ÉS PÉNTEKEN IS TÚRÁZUNK 😊 A HÉTVÉGI TÚRÁK MELLETT ) A BÉRLETEDET BÁRKIVEL MEGOSZTHATOD VAGY AJÁNDÉKBA IS VEHETED  ❤️

Linkre kattintva tudod megnézni :

https://turazas-turazas.hu/turazas-turaberlet/

 

Mindenkit várunk sok szeretettel  😊

 


Tarts velünk!

Az esemény elmúlt