Úrkúti-őskarszt felfedezése ❤️ 2024 Július 13. Szombat

Hozzáadom a naptáramhoz

Date and Time:

2024.07.13. 06:40 - 20:00

Túra helyszíne:

Magyarország, Dél-Bakony

Megosztom

Description

Úrkúti – őskarszt felfedezése ❤️

 


Tőlünk megszokottól ugyan kicsit hosszabb, de könnyű túrával készültünk Nektek. Kevesebb szintemelkedést tettünk bele, hogy az is bele merjen vágni aki már egy ideje kacérkodik a nagyobb távokkal. Nagyon jó szintlépési lehetőség, ha eddig 10-15 km közötti távokat teljesítettél. Látványos ösvényen vezet utunk ahol érdekes természeti képződményeket látunk, ilyen az Úrkúti-őskarszt is. Végig utunk során magával ragadó tájban, látványban van részünk. Déli-Bakony öreg, vadregényes erdeiben merülünk el és garantáltan feltöltődve, élményekkel gazdagodva térünk majd haza.

Minden korosztály megtalálható eseményeinken, így könnyen tudtok kapcsolódni a csapathoz. A közös kapcsolódási pont már adott a természet szeretete ami jó kiindulópont 🥰

___________________________

Szükséges felszerelés :

túrabakancs ,esőkabát , időjárásnak megfelelő öltözet 2  liter ivóvíz ,szendvics ,gyümölcs  ,ha van akkor túrabot, napvédő krém, sapka napszúrás ellen

___________________________

Útvonalunk : 

– Városlőd – Kálvária – Úrkúti-őskarszt – Városlőd-Kislőd / Sobri Jóska Élménypark ahol ha marad időnk vonat indulásig lesz lehetőség enni / inni.

___________________________

A túra kutyabarát, így őt is várjuk sok szeretettel 🥰

___________________________

Túra végén van evési / ivási lehetőség, amit akkor vehetünk igénybe ha marad időnk a vonat indulása előtt.

___________________________

Ha kérdésed van a túrával kapcsolatban a Túrázás oldalon választhatsz az elérhetőségeink közül Ezen a számon/e-mail címen is elérsz minket.

Túravezető : Illésy Csaba : 06 30 636 29 51  vagy a info@turazas-turazas.hu e-mail címen.

 

______________________________

 


(1)
Találkozó ideje és helye  : 2024 Július 13-án, szombaton reggel 06:40-kor a Déli-pályaudvaron, fent a 3-as peron előtt. A vonatjegy ára oda útra 2799 Ft./ Fő.  Jegyedet vásárold meg online, hogy ne reggel kelljen. ( Déli-pályaudvar – Városlőd ) Kétfajta jegy lesz kint, nekünk a 2799 Ft-osra van szükségünk.

A túra nem körtúra, de Városlőd-Kislőd vasútállomáson tudsz csatlakozni a csapathoz. Vonatunk ide 09:36-ra érkezik. Úgy érkezz autóval,  hogy  beleszámolod a parkolási időt is. Vonatjegy ára 400 Ft / Fő, Városlődig. A túra vége Városlő-Kislődön lesz, visszaérkezve a vasútállomásra.(2) Táv  :
  18,6  km

 (3) Túra ideje :
  7 óra ami lehet hosszabb és rövidebb is a csapat tempótól függően.

 


(4) Nehézségi szint : 3-as
(5) Szintemelkedés  :
460  méter(6) Érkezés helye és ideje :
Déli-pályaudvar, 20:00-ra. Hazaútra a vonatjegy ára 2599 Ft. / Fő.( 7)  Túra ára az étkezést útiköltséget és egyéb programra való belépést nem tartalmazza.(8) Túra ára tartalmazza : túratervezés ,túravezetés , költségét(9) A program változás jogát fenntartom.


(10) Részvétei díj befizetése után küldjük az elektronikus számlát.

 

(11) TÚRÁZÁS TÚRABÉRLETEI MÁR ELÉRHETŐK, AMIVEL KEDVEZMÉNYT ÉS KUPONT IS KAPSZ  🥰  EZEKET BÁRMELYIK EGYNAPOS TÚRÁN  FELTUDOD HASZNÁLNI, LEGYEN HÉTVÉGI VAGY HÉTKÖZNAPI TÚRA. ( MÁR HÉTFŐN ÉS PÉNTEKEN IS TÚRÁZUNK 😊 A HÉTVÉGI TÚRÁK MELLETT ) A BÉRLETEDET BÁRKIVEL MEGOSZTHATOD VAGY AJÁNDÉKBA IS VEHETED  ❤️

Linkre kattintva tudod megnézni :

https://turazas-turazas.hu/turazas-turaberlet/

—-

( 12 ) MÁR  OTP  SZÉP  KÁRTYÁVAL  IS  TUDSZ  FIZETNI  A  TÚRÁKÉRT / ESEMÉNYEKÉRT. RÉSZLETEK  A  LINKRE  KATTINTVA  ÉRHETŐK  EL .

https://turazas-turazas.hu/szepkartya/

 

Mindenkit várunk sok szeretettel  😊

 

Tarts velünk Te is ❤️

 

Tarts velünk!

Jelentkezés: Mennyiség: Ár / jelentkező:
Felnőtt jegy.
10 Maradt
6300 Ft
Gyerek jegy 14 éves korig.
13 Maradt
900 Ft
Mennyiség: Teljes: