Bemutatkozás

Hogy bemutassam magam, magunkat, visszamegyek az időben, mikor 10 éves voltam, ott kezdődött minden az általános iskolában a fizika tanárom ösztönzésére, akit mindenképp nevén szeretnék említeni az iránta való tiszteletem jeléül. Ő Németh István tanár úr, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot és álmom, hogy még egyszer túrázhassak vele. Szinte egész Magyarországot bejártuk, havonta két-három alkalommal volt lehetőségem, túrán részt venni vele és ha ez nem lett volna elég a fiatal korom legszebb nyarait, az általa szervezett, kéthetes gyalogos és kerékpáros vándortáborokban töltöttem, egészen 8.osztály befejeztéig. Azóta jó pár év eltelt, van egy gyönyörű lányom, akivel pár túrán már voltunk kettesben es remélem hagyományt teremtünk a közös túrázásokkal.

 Célom és álmom az,  hogy minél több embernek mutathassam és adhassam át azt az érzést amit a természet nyújt . Már a túra előtti éjszakán izgatott vagyok és reggel az utazással kezdődik a kaland mikor a vonaton ülök és nézem az ablakon keresztül a rohanó tájat,  már ott magával ragad az élmény. Mindenkinek fantasztikus élmenyben lesz része új kalandok,  feltöltődés,  harmónia,  békesség, ó természet a jutalma ha jelentkezel és részt veszel a túráimon

Mindenkit várok sok szeretettel!

Illésy Csaba

Kedves Túrázók!

Egy kicsit mesélnék magamról, mielőtt belevágnánk utazásunkba. Molnár Szilviának hívnak és kb. 3 éve túrázom rendszeresen. Először csak hobbi volt, de mostanra komoly cél lett, hogy ezt másokkal is megoszthassam.

Kedvenc helyeim Börzsöny és Visegrádi-hegység, de mindenhol otthon érzem magam ami a természethez kapcsolódik.

Szeretem a látnivalókban gazdag, patakok és erdők mentén, haladó turistautakat. Kényelmes tempóban akár 20-25 km-t is gyalogolok.

Amit igazán különlegessé teszi ezt a munkát, hogy átadhatom azt a megszerzett tudást amit évek alatt elsajátítottam.

Érezhetem az örömét, kitartást, az erdő csodálatát a velem túrázó kis csoportoknak.

Várok mindenkit aki szeretne kicsit kiszakadni a mindennapokból és szívesen csatlakozna, hogy együtt felfedezzük, varázslatos hegyeinket és mezőinket.