TÚRABÉRLET  FELHASZNÁLÁSI  FELTÉTELEI

 

Miután kiválasztottad a számodra legmegfelelőbb csomagot / megvásároltad, ( BRONZ, EZÜST, ARANY ) küldünk  Neked az e-mail címedre egy a nevedre szóló egyedi kuponkódot. Mikor a kiválasztott túrára jelentkezel / regisztrálsz akkor az adja meg kuponkódot lehetőségnél tudod beváltani.

 

ASZTALI ESZKÖZÖN A KUPON BEVÁLTÁS LÉPÉSEI : Miután kiválasztottad a túrát amin szeretnél részt venni / a túraleírásban legalul a plusz jelre kattintva  azt, hogy hány jegyre van szükséged / kattints tovább a jelentkezem gombra / töltsed ki a regisztrációs felületet / válassz a fizetési lehetőségek közül / olvasd el majd fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket / túra címe alatt a VAN KUPONKÓDOD? KATTINTS IDE A KÓD MEGADÁSÁHOZ lehetőséget használva, add meg az e-mail címedre korábban megküldött kuponkódot / KUPON BEVÁLTÁSA / a lap alján MEGRENDELÉS.  ( PL : Túra ára 5600 Ft. Beváltásnál ezt az összeget kell beírni. )

 

MOBIL ESZKÖZÖN A KUPON BEVÁLTÁS LÉPÉSEI : Ugyan azok a lépések mint az asztali verziónál.

 

A kuponkódot annyiszor tudod felhasználni, ahány alkalmas TÚRABÉRLETET vásároltál. ( BRONZ, 3 ALKALMAS, EZÜST, 5 ALKALMAS, ARANY, 8 ALKALMAS ) 

 

 

( 1 ) A TÚRA CSOMAG VÁSÁRLÓI SZÁMÁRA NYÚJTOTT VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKÁNK A KÖVETKEZŐ :  Amennyiben a vásárló bármilyen okból kifolyólag a vásárlástól számított 10. napon belül a vásárlás után meggondolja magát, és írásban értesít bennünket az info@turazas-turazas.hu e-mail címen a visszalépésről akkor a teljes vásárlási összeget visszafizetjük. Azonban, ha a visszalépés a 10. napos  határidő után történik akkor nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett ősszeg 100 % -át. Ebben az esetben 10. nap után a befizetett összeg 50 % – át  térítjük vissza. Ha a visszalépés  15. napos határidő után történik akkor nem áll módunkban visszatéríteni a befizetett összeget. Ebben az esetben a befizetett összeget nem térítjük vissza.

 

A már megbontott / megkezdett csomag árát nem áll módunkban visszatéríteni abban az esetben sem ha a 10. / 15. napos határidőn belül van. ( PL : BRONZ, 3 ALKALMAS; EZÜST, 5 ALKALMAS; ARANY, 8 ALKALMAS  CSOMAGOT vásároltál és  10. / 15.  napon belül felhasználtál már egy / több túrázási lehetőséget, de meggondolod magad, szeretnéd visszakérni a csomag árát. Ebben az esetben nem térítjük vissza a csomag teljes árát / rész árát a csomagban megmaradt túra alkalmak árát sem. 

 

 

SEGÍTSÉG NEKED : Ha elakadsz a kuponkód beváltásának folyamatában akkor írj nekünk e-mailt : info@turazas-turazas.hu – ra, vagy hívj minket a megadott telefonszámon :  06306362951

 

 

AJÁNDÉKBA VESZEL CSOMAGOT / A MAGADNAK VÁSÁROLT CSOMAGOT MÁS HASZNÁLJA FEL : 

  • Csomagban lévő  túra bárkivel megosztható.( Pl.: Pároddal, barátoddal, családoddal… )
  • Ajándékba is veheted barátoknak, családnak, munkatársaknak. Születésnapra, névnapra, évfordulóra, eljegyzésre, csapatépítésre…
  • A túrára való jelentkezés  minden esetben annak  a nevében kell történnie, aki a CSOMAGOT megvásárolta. 
  • Ajándékozás esetén e-mailben a csomag vásárlójának küldünk egy általunk készített Túrázás Ajándék / borító képet / EGYEDI KÓDOT / amit az ajándékozó el tud küldeni e-mailben / annak, akit szeretne megajándékozni. A megajándékozott barátod / barátnőd / munkatársad… felveszi velünk a kapcsolatot az  info@turazas-turazas.hu e-mail címen és a megadott EGYEDI KÓDRA hivatkozva jóváírjuk neki a CSOMAGOT, amit regisztráció után már a saját nevében tud felhasználni.

 

 

Ajándékkupon :

 

A csomagokhoz létrehozott kupon kedvezmények, ( BRONZ / 1000 FT, EZÜST / 2000 FT, ARANY / 3000 FT ) akkor aktiválódnak mikor a megvásárolt BRONZ, EZÜST, ARANY csomag teljes keretét felhasználtad. A csomagokhoz adott kedvezményeket a csomag vásárlásától számítva egy évig használhatod fel.  )

 

 

Meddig használhatom fel a Túrabérletet ? 

 

A csomagoknál ( BRONZ, 3 ALKALMAS, 90 (3 HÓNAP) NAPIG FELHASZNÁLHATÓ;  EZÜST, 5 ALKALMAS, 190 ( 6 HÓNAP ) NAPIG FELHASZNÁLHATÓ;  ARANY, 8 ALKALMAS, EGY ÉVIG, 365 NAPIG FELHASZNÁLHATÓ ) a megadott időn túl nincs hosszabbítási lehetőség. Az fel nem használt túra alkalmak / összeg nem vihető tovább / a befizetett összeg visszatérítése az ( 1 ) – es pont alapján értendő

 

 

Túrázás oldalán   https://turazas-turazas.hu   közzétett egynapos túrákból tudsz választani.

 

 

Mindhárom Túrabérlet BRONZ, EZÜST, ARANY  csomag esetében fenntartjuk a változtatás jogát.

 

 

A Túrabérlet és a benne lévő kedvezmények / kuponok / felhasználási feltételek, visszavonásig érvényesek.

 

 

A Túrázás oldalán / más módon feltüntetett / meghirdetett kedvezmény / kupon, nem vonható össze egymással.

 

 

Egyedi kuponok személyenként változhatnak / eltérőek lehetnek. Ennek mértékét / milyenségét személyre szabottan hozzuk létre.

 

 

FONTOS : AZZAL, HOGY MEGVÁSÁROLOD TÚRABÉRLET  BRONZ, EZÜST, ARANY  CSOMAGOT ÉS A VÁSÁRLÁSNÁL  / REGISZTRÁCIÓNÁL ELFOGADOD AZ ÁSZF : ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET,  AUTÓMATIKUSAN ELFOGADOD / TUDOMÁSUL VESZED  A TÚRABÉRLET FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEIT IS.